4 augustus 2021 Claim Your Aim

Terry’s trucage

Is het d'r niet? Dan maak ik het!

We vragen ons regelmatig af of hij ook nog wel eens slaapt of ontspant, maar kunnen alleen maar blij zijn met zijn inzet en ambitie. Bij een creatief beroep is het natuurlijk ook belangrijk jezelf te blijven prikkelen en uitdagen, maar onze Terrytakes it to the next level‘. Als videoproducer ben je volgens Terry nooit uitgeleerd. Hij wil álles kunnen binnen zijn vakgebied.  Passie is de drijfveer voor ontwikkeling en dat bewijst Terry keer op keer:

Productvideo’s

Toen ons hele team tijdens de corona-pandemie vanuit huis ging werken, greep Terry deze gelegenheid aan om zijn schuur om te bouwen tot een product-studio. Daarnaast vroeg hij of hij een online video-cursus mocht volgen van een prominente videoproducer uit Amerika die zijn kennis graag deelt. Binnen no-time maakte Terry gevraagd en ongevraagd product-video’s voor Four Roses, Davo Bieren, Stefano’s, BoerenDingen.NL, Prontoo en Graze. In deze video een compilatie daarvan:

Improviseren

Als voormalig rapper is ‘freestylen’ hem niet vreemd, maar soms vraagt ook zijn nieuwe carrière om een stukje improvisatie. Voor iemand die al z’n hele leven roept totaal niet technisch onderlegd te zijn, doet hij ons regelmatig versteld staan door zijn handgemaakte creaties. Zo monteerde Terry bijvoorbeeld een contragewicht en draagarm voor zijn camera op een oude helm om zo ‘first person point of view shots‘ te kunnen draaien tijdens de opnames voor de Prontoo commercial. En bij onze opnames voor Bouwmensen een paar maanden daarvoor stal een andere creatie de show…

Om met het gereedschap van Johan(dig) mee te kunnen bewegen, kocht hij een oud boek met een stevige kaft om daarop zijn camera te kunnen bevestigen. Zodoende kon zijn camera tijdens het filmen diagonaal meebewegen door de kaft van het boek op te tillen. Voor een andere video maakte hij een bierbeker vast aan het uiteinde van een slider voor de best mogelijke shot. En uiteraard kon ook een zelfgemaakte paraplustandaard op zijn gimble niet uitblijven. Prachtig om te zien hoe deze man continu de gewenste oplossing vindt óf creëert. Glad to have you on board Terry. Keep up the good work! Meer over Terry? Klik hier!

Een video door Terry laten maken?