Samen sterk voor beter onderwijs

Met passie voor het onderwijs helpt VanDijk scholen weloverwogen keuzes te maken met betrekking tot het leerproces, de leeromgeving en de (digitale) leermiddelen. Zo draagt VanDijk er bijvoorbeeld aan bij dat docenten en leerlingen hun talenten optimaal ontwikkelen en hun potentieel maximaal benutten.

Leermiddelen voor het onderwijs

VanDijk levert elk jaar meer dan 7 miljoen studieboeken, 2,8 miljoen digitale licenties en diverse soorten studiematerialen en diensten aan scholen en leerlingen van het voortgezet onderwijs. Bovendien heeft dit gerenommeerde bedrijf ruim 85 jaar ervaring en circa 150 betrokken vaste medewerkers.

Creatie

Allereerst werden we ingeschakeld voor de ontwikkeling van een B2B-website tijdens de transitie van moeder- naar dochtermerk VanDijk. Omdat de samenwerking van weerszijden erg goed beviel, groeide dit al gauw uit naar heel veel meer.

Intussen zijn we niet alleen drie websites, meerdere infographics en video’s verder, maar ook diverse flyers, social visuals en andere designs. Zo houden we intensief contact en blijven we deze marktleider in schoolboeken continu ondersteunen.

Op één plek álles geregeld

Onze veelzijdige crew vormt de perfecte aanvulling op het team van marketeers & communicatieadviseurs bij VanDijk. Bovendien is het op onze beurt weer heel fijn om rechtstreeks samen te werken met communicatieprofessionals op de werkvloer van de opdrachtgever.

Extra marketingafdeling

Op deze manier zijn we een extern verlengstuk van hun interne marketingafdeling. Zo ondersteunen wij niet alleen in design, web development en video, maar fungeren we ook regelmatig als projectmanager en sparringpartner. Dit allemaal met korte lijntjes via één contactpersoon.

VanDijk Klantendag

Als kers op de taart mochten wij VanDijk ondersteunen bij het organiseren van de VanDijk Klantendag. Een dag vol workshops, sprekers, stands en lekkers. Voor dit evenement maakten wij diverse uitingen om het echte VanDijk-gevoel over te brengen bij de bezoekers én maakten wij deze gave aftermovie.

Wij werken voor mooie merken: