Videoproducer

Mail Terry

0570 75 94 20

Let's connect!

Terry’s Deventer

In de jaren voor mijn carrière als filmmaker was ik onderdeel van de Deventerse rapformatie Fata. Met trots hebben wij bij onze eerste releaseparty het Burgerweeshuis uitverkocht. Een plek waar ik altijd graag ging stappen en grote artiesten mocht aanschouwen. Ik denk dat elke Deventenaar wel zijn of haar eigen verhaal heeft over een avondje Burgerweeshuis.

TERRY’s Deventer

In de jaren voor mijn carrière als filmmaker was ik onderdeel van de Deventerse rapformatie Fata. Met trots hebben wij bij onze eerste releaseparty het Burgerweeshuis uitverkocht. Een plek waar ik altijd graag ging stappen en grote artiesten mocht aanschouwen. Ik denk dat elke Deventenaar wel zijn of haar eigen verhaal heeft over een avondje Burgerweeshuis. .

Over Terry

Ik heb gekozen voor video- in plaats van muziekmaker, maar er zijn meer overeenkomsten dan verschillen. Ik ben nog steeds elke dag bezig met het creatief uiten van verhalen. Voel dezelfde passie om te gaan voor een mooie shot als voor een geniale woordspeling. Ik zie mezelf nog steeds als een artiest, maar heb de microfoon geruild voor een camera.

De woordkunstenaar in mij komt overigens nog regelmatig van pas als we voor klanten van Claim Your Aim een slogan of campagne moeten verzinnen. Een muziekliefhebber zal ik ook altijd blijven. Vanaf de zijlijn ben ik trots op de nieuwe generatie artiesten uit Deventer. Het Burgerweeshuis zal altijd onderdeel blijven van de ontwikkeling van deze creatieve geesten in onze stad, zoals dat voor mij toen ook het geval was.

Vraag?

    Team CYA