Bevlogen, gedreven & ambitieus

Ieder mens heeft recht op juridische bijstand. En als je dan toch eens een strafrechtadvocaat nodig hebt, kun je maar beter voor zo iemand als mr. Buchele of mr. Kriekaard gaan. Wat een passie, ambitie en doortastendheid. We hopen hun juridische bijstand nooit nodig te hebben, maar zijn blij en dankbaar dat zij wel bij ons aanklopten voor deze conceptcreatie.

Website strafrechtadvocaten

“We hebben een website nodig” zo pleitten ze. “Laten we beginnen bij het begin” luidde ons verweer. Na hun verhaal, drijfveer, ambitie en behoeften te hebben achterhaald, mochten we voor deze gedreven strafrechtadvocaten aan de slag met een complete conceptcreatie. Er was tot dan toe alleen een naam en logoschets, maar verder begonnen we ‘from scratch’.

Stijlkeuzes

Zowel wij als onze opdrachtgevers hadden nét het laatste seizoen van de advocatenserie “Suits” gekeken en waren stuk voor stuk fan. Oké… ‘over all’ is de serie misschien iets té flashy Amerikaans om toe te passen op een relatief klein Nederlands advocatenkantoor met nuchtere mensen. Maar we gebruikten de audiovisuele stijl van de serie graag als inspiratie.

Verder moest het concept de toegewijde aanpak ademen waar advocaten Priscilla en Sander bekend om staan. We kozen ervoor hun daadkracht, zelfvertrouwen en ambitie in beeld te vangen en de professionele persoonlijke aanpak in tekst. ‘Lucky for us’ waren de camera’s dol op deze twee.

Creatie

Gelukkig hebben we een veelzijdig team, want deze conceptcreatie vergde veel diverse expertises. Allereerst zetten onze strateeg en adviseuse het verhaal goed op papier. Vervolgens zijn onze regisseuse, fotograaf en videoproducer samen met de strafrechtadvocaten op pad gegaan voor een doeltreffende video- & fotoshoot. Ondertussen werkte onze designer aan het logo en een indrukwekkende huisstijl, terwijl onze web developer een puntgave website creëerde.

De kracht van…

Dat beelden meer dan 1000 woorden zeggen, is niet voor niets een cliché. We zeggen het tegen vrijwel iedere opdrachtgever die bij ons aanklopt: “een mooie website valt en staat met goed beeldmateriaal“. Daarom waren we ook in het geval van strafrechtadvocaten Buchele & Kriekaard superblij dat ze de kracht van beeld op waarde hebben geschat.

Resultaat & promotie

Wat een heerlijke klus dit! Met een prachtig resultaat, al zeggen we het (niet alleen) zelf. Priscilla en Sander laten ons regelmatig weten ontzettend veel positieve reacties te krijgen. En omdat ze ook nog eens vrijwel al hun zaken winnen, maken ze al met al flink wat indruk in de advocatuur en bij de rechtbanken.

We mochten ook hun gevelreclame en overig drukwerk verzorgen, maar verdere promotie is voorlopig overbodig. De twee strafrechtadvocaten zijn goed in wat ze doen en hebben zodoende continu voldoende werk. Sterker nog, ze moesten al gauw een juridisch assistent aannemen. We zijn trots op deze opdrachtgever en het gezamenlijke resultaat.

Wij werken voor mooie merken: