Allemansvriend

Mail Frits

0570 75 94 20

Volg mij!

Frits’ leven

Claim Your Aim blijft zich uitbreiden, Frits is de nieuwste aanwinst. Hij is een kruising Maltezer-Dwergpoedel en hij is niet normaal (schattig).

Het kleinste van zijn nest, maar de grootste (druktemaker) op kantoor. Frits geniet al zijn hele leven van veel aandacht en vindt het dan ook heerlijk om op kantoor te werken. Lekker knuffelen met iedereen en spelen naar hartenlust, maar ook languit snurken hoort voor Frits bij werken. Hij huppelt vrolijk rond op de eerste verdieping van ons prachtige kantoorpand aan de Stromarkt en voelt zich al helemaal thuis.

Elke werkdag begint met een avontuur, door de straten van de binnenstad van Deventer komen Frits en zijn baasje (zelf noemt hij dit zijn compagnon) altijd veel mensen en andere honden tegen. Het liefst begroet hij alles en iedereen met een wijd kwispelend staartje, maar er moet ook gewerkt worden dus Frits loopt door.

Doreen’s Deventer

Wonen in een studentenhuis in Deventer, één van de beste keuzes die ik heb gemaakt. Een stad waar ik vroeger vaak kwam met familie en vrienden en waar ik me thuis voelde. Na alweer twee jaar in Deventer te wonen kan ik zeggen dat dit ook daadwerkelijk mijn thuis is. De gezellige Brink, de geur van de nootjes van de onderburen (de winkel Mevrouw Noot) en het struinen door de straatjes en langs de IJssel. En nu ook nog eens werken bij Claim Your Aim, lekker om de hoek! Dat zijn dingen waar ik blij van word.

Benieuwd naar Frits?

Frits is altijd op zoek naar nieuwe connectie/speelmaatjes. Wil jij kennis komen maken met Frits? Neem dan even contact op via het formulier, dan kijken wij of hij een gaatje vrij heeft in zijn agenda.

Kennismaken?

    Team CYA