Junior Marketeer

Mail Doreen

0570 75 94 20

Let's connect!

Doreen’s Deventer

Wonen in een studentenhuis in Deventer; één van de beste keuzes die ik heb gemaakt. Een stad waar ik vroeger vaak kwam met familie en vrienden en waar ik me gelijk thuis voelde. Sinds 2020 is het ook daadwerkelijk mijn thuis. De gezellige Brink, de geur van de nootjes van de onderburen (de winkel Mevrouw Noot) en het struinen door de straatjes en langs de IJssel. En nu ook nog eens werken bij Claim Your Aim, lekker om de hoek! Dat zijn allemaal dingen waar ik blij van word.

Doreen’s Deventer

Wonen in een studentenhuis in Deventer, één van de beste keuzes die ik heb gemaakt. Een stad waar ik vroeger vaak kwam met familie en vrienden en waar ik me thuis voelde. Na alweer twee jaar in Deventer te wonen kan ik zeggen dat dit ook daadwerkelijk mijn thuis is. De gezellige Brink, de geur van de nootjes van de onderburen (de winkel Mevrouw Noot) en het struinen door de straatjes en langs de IJssel. En nu ook nog eens werken bij Claim Your Aim, lekker om de hoek! Dat zijn dingen waar ik blij van word.

Over Doreen

Binnen Claim your Aim houd ik me voornamelijk bezig met de marketing van Claim Your Talent. De agency voor ‘The Best Kept Secret’ acteurs en actrices. Een nieuwe branche voor mij, maar daarom extra leuk! Ook schrijf ik mijn scriptie voor de opleiding Communicatiewetenschap, speel ik voetbal in Holten en ben ik regelmatig te vinden op de Brink.

Vraag?

    Team CYA