Website laten maken?

Claim Your Aim bedenkt, ontwerpt en creëert!

Wil jij een professionele website laten maken? Op het wondere wereldwijde web kan Claim Your Aim veel voor je betekenen. Maar voordat we het over internetmarketing gaan hebben, allereerst het online visitekaartje van jouw bedrijf of campagne. Heel kort door de bocht bestaan websites en webshops uit tekstuele inhoud, visuele inhoud en functionaliteiten. Deze inhoud moet niet alleen bij de huisstijl, maar ook bij de doelgroep passen. En laten wij nou voor elk van deze onderdelen een specialist in huis hebben. Benieuwd naar ons werk en onze werkwijze? Lees hieronder verder of vraag een vrijblijvend gesprek aan. Liever eerst een offerte per mail ontvangen? Vul dan onze vragenlijst in.

Onze werkwijze

Heb jij website of webshop al helemaal uitgedacht of wil je invulling volledig aan ons team overlaten? Met zowel creatieve designers als nauwkeurige programmeurs in onze crew kun je sowieso rekenen op een geweldig resultaat. En we gaan graag strategisch te werk, dus verdiepen ons eerst in jouw bedrijf, doelen, ambities en doelgroepen. Zodra we alles in kaart hebben gebracht, gaan we aan de slag met de visuele en tekstuele inhoud van de website. Mooie websites vallen en staan met mooi beeldmateriaal, oftewel foto’s en video’s. Heb je geen professionele beelden voorhanden? Dan stellen we graag onze video- en/of fotograaf aan je voor. De teksten voor de website kun je desgewenst zelf verzorgen, maar kun je ook aan onze tekstschrijvers overlaten. Daarna volgen de functionaliteiten. Welke acties wil je dat bezoekers op jouw website uitvoeren? Claim Your Aim maakt het mogelijk.

Online succes

Een website of webshop laten maken, kan bij talloze bedrijven. Maar als conceptbureau gaan wij graag verder dan alleen iets maken. Zo verzorgen we naast websites en webshops ook strategie, video-/fotografie en promotie. Jouw website of webshop moet natuurlijk ook onder de aandacht worden gebracht van jouw doelgroep. Voor een geoptimaliseerde website doorlopen wij de fases in ons eigen CYA-model. Wanneer jouw nieuwe website, dankzij fase 1 en 2, staat als een huis gaan we in fase 3 samen aan de slag met de promotie. Denk hierbij aan social media beheer, advertenties op Google (SEA), linkbuilding en een betere vindbaarheid in zoekmachines (SEO). Maar denk ook aan offline promotie met designs en drukwerk.

Interesse?

Neem contact met mij op!

    Wij werken voor onder anderen: