Trestec


Aim: professionalisering huisstijl en promotiematerialen

Trestec

Trestec is een totaalpartner in technische dienstverlening met focus op industrieel onderhoud. Vanuit een ongekend groot netwerk is Trestec als spin in het web de brug tussen industriële opdrachtgevers en technische ZZP'ers. Een jonge, flexibele en gedreven organisatie.

Doel / Aim

Creatie en bewaking van een consistente identiteit met professionele promotiematerialen. Vaste partner in marketingcommunicatie.

Aanpak

We hebben rondom het logo herkenbare huisstijlelementen verwerkt die op alle denkbare uitingen terugkomen. Tevens meegedacht over zowel de visuele als tekstuele communicatie van de herziene missie & visie als gevolg van de verbazingwekkend snelle groei.

Resultaat

Ons aandeel erin is moeilijk meetbaar en ondergeschikt, maar Trestec groeit razendsnel en geeft/krijgt regelmatig complimenten over de stijl die is neergezet.

 
 Brochure ontwerp Trestec | by Claim Your Aim
 

 

"Creativity is a wild mind and a disciplined eye"

Slimme samenwerkingen

Wij spreken veel liever over samenwerkingspartners dan klanten en geloven met volle overtuiging in co-creatie. Door goed samen te werken kunnen doelen beter en sneller bereikt worden. Enkele voorgangers die met succes zo'n samenwerking zijn aangegaan:

De Boerinnen Kalender

EEN PROJECT VOOR ONS IN PETTO?

We laten ons graag uitdagen...

Kennismaken?