Temmink Bouwprojekten


Aim: professionaliseren en bewaken van een merkwaardige corporate identity

Temmink Bouwprojekten

Temmink Bouwprojekten is een toonaangevend bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in utiliteitsbouw. Een turn-key bouwpartner met alle expertises onder één dak, een indrukwekkend klantenbestand en een sterke focus op CO2-reductie, innovatie, duurzaamheid en talentontwikkeling.

Doel / Aim

Het professionaliseren en bewaken van een merkwaardige corporate identity die in alle communicatiemiddelen terugkomt. Een stijl creëren die past bij een gerenommeerd bedrijf dat een enorme groei heeft doorgemaakt.

Aanpak

Met behoud van het authentieke logo en de herkenbare huisstijlkleuren hebben we de huisstijl gemoderniseerd en vertaald naar een corporate identity. In alle communicatiemiddelen is een opvallend driehoekpatroon verwerkt en alle huisstijlregels zijn opgenomen in een overzichtelijk huisstijlhandboek.

Resultaat

Het huisstijlhandboek biedt de nodige handvatten aan alle medewerkers en de gemoderniseerde uitstraling wordt zelfs van honderden meters afstand herkend door (potentiële) opdrachtgevers uit heel Nederland.

 

 
 
 

 

"Creativity is a wild mind and a disciplined eye"

Slimme samenwerkingen

Wij spreken veel liever over samenwerkingspartners dan klanten en geloven met volle overtuiging in co-creatie. Door goed samen te werken kunnen doelen beter en sneller bereikt worden. Enkele voorgangers die met succes zo'n samenwerking zijn aangegaan:

De Boerinnen Kalender

EEN PROJECT VOOR ONS IN PETTO?

We laten ons graag uitdagen...

Kennismaken?