Schoolpromotie


Aim: promotie lesaanbod en stijging aantal leerlingen

Promotie basisscholen

De promotie van basisscholen en onderwijsexperts is een vak apart. De keuze voor een basisschool is voor ouders en hun kinderen namelijk een uiterst belangrijke. Bovendien krijgen scholen tegenwoordig meer ruimte om onderscheidend te zijn.

We hebben de afgelopen jaren voor diverse scholen huisstijl- en promotiematerialen mogen ontwikkelen: Brede School Antonius in De Vecht, St. Martinus in Bussloo, de J.A. Vullerschool in Gorssel, de Cees Wilkeshuisschool in Deventer en Basisschool Adwaita in Deventer.

Doel / Aim

Ontwikkeling van promotiematerialen met als doel het aantal leerlingen te doen groeien en lesaanbod toe te lichten.

Aanpak

Deze vorm van marketing dient wervend te zijn, maar tegelijkertijd maatschappelijk verantwoord en niet te commercieel. Het gaat tenslotte over een belangrijk onderdeel van de opvoeding van kinderen.

De kwaliteit van het onderwijs en de persoonlijke aandacht voor kinderen staan voorop. Het onderscheidend vermogen van een basisschool heeft vaak betrekking op het lesaanbod en de manier van lesgeven. De USP's hieromtrent hebben wij vertaald naar brochures, flyers, huisstijlen en videoproducties.

Resultaat

Veel complimenten van ouders en een stijging van het aantal leerlingen op de scholen van onze opdrachtgevers.

SKBG drieluik | by Claim Your Aim

Videopresentatie Cees Wilkeshuisschool

 


Videopresentatie Basisschool Adwaita

 

Brochure ontwerp Vullerschool | by Claim Your Aim
Huisstijldocumenten Onderwijsgasten | by Claim Your Aim
Flyer ontwerp Onderwijsgasten | by Claim Your Aim

 

"Creativity is a wild mind and a disciplined eye"

Slimme samenwerkingen

Wij spreken veel liever over samenwerkingspartners dan klanten en geloven met volle overtuiging in co-creatie. Door goed samen te werken kunnen doelen beter en sneller bereikt worden. Enkele voorgangers die met succes zo'n samenwerking zijn aangegaan:

De Boerinnen Kalender

EEN PROJECT VOOR ONS IN PETTO?

We laten ons graag uitdagen...

Kennismaken?