Schoolpromotie


Promotie basisscholen

Diverse basisscholen en onderwijsexperts. De promotie van basisscholen is een vak apart. De keuze voor een basisschool is voor ouders en hun kinderen namelijk een zeer belangrijke.
Doel / Aim

Ontwikkeling van promotiematerialen met als doel het leerlingen aantal te laten groeien.

Aanpak

Deze vorm van marketing dient wervend te zijn, maar tegelijkertijd maatschappelijk verantwoord en niet te commercieel. We hebben een folder ontworpen voor vernieuwd onderwijs basisscholen Bussloo & De Vecht. Het ontwerpen van huisstijl, website & flyer voor Onderwijsgasten. Videopresentatie voor de Cees Wilkeshuisschool en basisschool Adwaita. Brochure gemaakt voor talent ateliers J.A. Vullerschool Gorssel.

Resultaat

De St. Martinus Bussloo stond op het punt gesloten te worden maar dankzij goede promotie is het leerlingen aantal gestegen en heeft de school weer bestaansrecht.

SKBG drieluik | by Claim Your Aim

Videopresentatie Cees Wilkeshuisschool

 


Videopresentatie Basisschool Adwaita

 

Brochure ontwerp Vullerschool | by Claim Your Aim
Huisstijldocumenten Onderwijsgasten | by Claim Your Aim
Flyer ontwerp Onderwijsgasten | by Claim Your Aim

 

"Creativity is a wild mind and a disciplined eye"

Slimme samenwerkingen

Wij spreken veel liever over samenwerkingspartners dan klanten en geloven met volle overtuiging in co-creatie. Door goed samen te werken kunnen doelen beter en sneller bereikt worden. Enkele voorgangers die met succes zo'n samenwerking zijn aangegaan:

De Boerinnen Kalender

EEN PROJECT VOOR ONS IN PETTO?

We laten ons graag uitdagen...

Kennismaken?