Human Drive


Aim: een website met digitaal leerplein voor online veiligheidscursussen realiseren

Human Drive

Human Drive is specialist op het gebied van arbo-wetgeving en alle denkbare veiligheidsvraagstukken. Human Drive verzorgt diverse soorten veiligheidstrainingen door heel Nederland en staat bekend om hun innovatieve vermogen.

Doel / Aim

De ontwikkeling van een website, webshop en digitaal leerplein met tientallen instructievideo's. Via de e-learning module op de website moesten we het voor cursisten van Human Drive mogelijk maken om online een certificaat te behalen die hen toegang geeft tot de praktijktrainingen op locatie. 

Aanpak

Allereerst hebben we de huisstijl(documenten) van Human Drive lichtelijk gemoderniseerd om vervolgens een website met digitaal leerplein en bijbehorende instructievideo's te ontwikkelen. Later volgde ook een eenvoudige webwinkel.

Resultaat

Human Drive is een autoriteit geworden op het gebied van maatwerk veiligheidstrainingen. Mede dankzij de E-learning module hebben inmiddels al honderden cursisten een diploma behaald. Wat voor ons begon met de ontwikkeling van een website met e-learning module is uitgegroeid tot een intensieve samenwerking.

 
 
 Human Drive Webdesign

 

"Creativity is a wild mind and a disciplined eye"

Slimme samenwerkingen

Wij spreken veel liever over samenwerkingspartners dan klanten en geloven met volle overtuiging in co-creatie. Door goed samen te werken kunnen doelen beter en sneller bereikt worden. Enkele voorgangers die met succes zo'n samenwerking zijn aangegaan:

De Boerinnen Kalender

EEN PROJECT VOOR ONS IN PETTO?

We laten ons graag uitdagen...

Kennismaken?