De Boeren & Boerinnen Kalender


Aim: landelijke naamsbekendheid voor een positieve belichting van de agrarische sector

Boeren & Boerinnen Kalender

De Boeren KalenderDe Boerinnen Kalender is een eigen initiatief dat Claim Your Aim in 2011 lanceerde en sindsdien jaarlijks uitgeeft. Een kalender met stoere en sexy plattelandsvrouwen die korte metten maken met onterechte vooroordelen over boerinnen en hun sector.

Doel / Aim

Initieel wilden we vooral stereotyperingen over boerinnen terugdringen door de schoonheden van het platteland met heel Nederland te delen. Gaandeweg creëerden we een prachtig platform waarop we niet alleen boerinnen, maar de complete agrarische sector positief belichten en een spreekbuis bieden.

Aanpak

Om draagvlak te creëren en aanmeldingen te genereren, hebben we allereerst de landelijke media benaderd. Na een aantal ongelooflijk gave publicaties hebben we z.s.m. een team, huisstijl, webwinkel en sociale kanalen ontwikkeld en doen groeien.

Resultaat

De Boeren & Boerinnen Kalender bleek een schot in de roos en is inmiddels niet meer weg te denken uit tienduizenden huishoudens. De oplage en het draagvlak groeien ieder jaar verder. Bovenal krijgen de kalender en de agrarische sector dankzij een landelijke naamsbekendheid veel positieve media aandacht

 

/ Bij De Coen & Sander Show

 

/ Op TV MAX & Hallo Nederland

 

/ RTL 4's Editie NL

/ In Man Bijt Hond

 

/ Bij Piet's Weerbericht

 

/ Bij Harry Mens' Business Class

 

/ In Hart van Nederland

 

/ Op TV Oost

 

/ Omroep PowNed

 

 
 

 

"Creativity is a wild mind and a disciplined eye"

Slimme samenwerkingen

Wij spreken veel liever over samenwerkingspartners dan klanten en geloven met volle overtuiging in co-creatie. Door goed samen te werken kunnen doelen beter en sneller bereikt worden. Enkele voorgangers die met succes zo'n samenwerking zijn aangegaan:

De Boerinnen Kalender

EEN PROJECT VOOR ONS IN PETTO?

We laten ons graag uitdagen...

Kennismaken?