16 maart 2015 Claim Your Aim

Meer bereik voor een prachtig bedrijf

Marketing Paintball Nijbroek

Tijdens de acquisitie voor ons magazine ‘Haantje de Voorste’ kwamen wij in contact met Thea. Zij runt samen met haar man en kinderen een supergave outdoor paintball-baan in Nijbroek. Met een groot stuk bos, de nieuwste paintball-pistolen en vele natuurlijke obstakels om achter te schuilen hebben ze écht een geweldig mooi stukje entertainment in petto voor hun bezoekers.

We stonden oprecht versteld van hun prachtige aanbod, maar nog meer van het feit dat wij op slechts 14 kilometer afstand nog niet eerder over ‘Paintball Nijbroek’ gehoord hadden. We wilden het bedrijf dolgraag op de kaart zetten. Allereerst regionaal, maar vervolgens online toch ook wel tot voorbij de grenzen van de provincie.

PLAN DE CAMPAGNE

Stap 1 was voor ons een modernisering van de huisstijl. We gaven het logo een restyle en verwerkten in de ontwerpen van diverse promotiematerialen een opvallende nieuwe uitstraling. Teksten werden herschreven; advertenties en buitenreclame werden opgemaakt, gedrukt en geplaatst. Tegelijkertijd voerden we een zoekwoordenonderzoek uit om te achterhalen op welke zoektermen er online kansen lagen. Op deze termen zijn we de website gaan optimaliseren. Het is natuurlijk nog steeds ‘work in progress’, maar we hebben de bezoekersaantallen op de website binnen twee maanden al verdrievoudigd. Hopelijk kunnen en mogen we deze lijn samen doorzetten!

"We krijgen erg veel leuke reacties op de nieuwe uitstraling van ons bedrijf! "

Ook meer bereik voor jouw bedrijf?