Meer dan een ontwerpbureau

Deventer is de stad van de creatie. Al in de 10e eeuw werd een groot deel van de koninklijke munten in onze Hanzestad geslagen. Deventer groeide uit tot een belangrijke haven- en handelsstad. In de 14e eeuw legde Geert Grote hier de grondbeginselen voor het humanisme, waarna de stad in de 15e eeuw hét boekdrukcentrum van Noord-Europa werd. En nog steeds bruist het hier van de makers en creatievelingen. Wij hebben het genoegen met veel van hen samen te werken. Als Deventer conceptbureau biedt Claim Your Aim een marketing- en ontwerpbureau in één. Creatieve designers, tekstschrijvers, videoproducers en fotografen gaan samen met jou van strategie naar creatie.

Van
strategie…

Fase 2 van ons CYA-model: Your. We geven jouw goede idee een gezicht. Met een gezamenlijk opgestelde strategie begeven we ons nu in de creatiefase. Het vertalen van jouw verhaal naar doeltreffende designs. Hoe kunnen we deze ontwerpen ‘eigen’ maken voor jou(w organisatie)? Is er al een huisstijl voorhanden of is dat waar we beginnen? Heb je al kleuren in gedachten en hou je van ronde of strakke vormen? In deze fase geven we vorm. Vorm aan jouw beoogde uitstraling. Aan wat jouw concept en de mensen erachter kenmerkt.

…Naar
creatie

Voorafgaand aan de ontwerpfase hebben we samen al bepaald met welke middelen we via welke kanalen gaan communiceren. Ook de beoogde stijl is al de revue gepasseerd. Vanaf hier krijgen we graag het vertrouwen om onze creativiteit de vrije loop te laten. Het enige dat we nog van je nodig hebben, is tekst(uele input) en bruikbaar beeldmateriaal. Nog niet voorhanden? Geen probleem! Binnen ons team en netwerk beschikken we over diverse tekstschrijvers, video- & fotografen. We geven alle gewenste uitingen vorm op weg naar fase 3.

We werken voor mooie mensen en merken