MVO | CYA


Samen zinnig & waardevol bezig zijn

MVO | CYA

Maatschappelijk verantwoord & doeltreffend betrokken

 

Onze betrokkenheid is niet alleen merkbaar in onze dienstverlening, maar komt ook tot uiting in de manier waarop wij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Naast voor de hand liggende keuzes zoals die voor spaarlampen, het scheiden van afval en het zoveel mogelijk op de fiets naar kantoor gaan, steunen wij diverse goede doelen, stichtingen en maatschappelijke initiatieven.

We vinden het belangrijk dat deze bijdragen aan een betere leefomgeving en dat ze passen bij onze visie & identiteit. Bovendien willen wij graag uit eerste hand meekrijgen of onze bijdrage een verschil heeft gemaakt. We willen namelijk te allen tijde waardevol en zinvol bezig zijn met datgene waar we goed in zijn. Hieronder enkele voorbeelden van projecten waarvoor wij ons hebben ingezet.

 

Dutchess of the Sea | Sponsored by Claim Your Aim

 

Dutchess of the Sea

Eind 2020 gaan vier vrouwen uit Deventer in een roeiboot de Atlantische Oceaan oversteken om geld in te zamelen voor ALS Nederland en The Plastic Soup Foundation. Een reis van bijna 5000 kilometer en dus een loodzware opgave die op z’n minst 2 maanden in beslag gaat nemen. Je moet het allereerst maar durven en dan nog eens kunnen én doen. Dit initiatief steunden wij graag met de kosteloze ontwikkeling van hun donatiewebsite. Veel succes Astrid, Remke, Bela en Désirée!

Bekijken en/of ook steunen

 

 

Christianson Syndrome | Sponsored by Claim Your Aim

 

Christianson Syndroom

Het Christianson Syndroom is een genetische aandoening die de ontwikkeling van de hersenen beïnvloedt. Het is een zeer zeldzame ziekte die alleen bij jongens voorkomt en waar nog weinig adequaat onderzoek naar kan worden verricht door een gebrek aan financiering. Juist vanwege de zeldzaamheid van de ziekte is er (nog) geen steun vanuit de overheid. Een ziekte die ons inziens dus ook letterlijk nog marketing/bereik nodig heeft. Wij sponsorden 50% van de bewustwordingsvideo's.

Bekijken en/of ook steunen

 

 

Team Agro NL | Sponsored by Claim Your Aim

 

Team Agro NL

Als uitgever van De Boeren & Boerinnen Kalender heeft Claim Your Aim het platform BoerenDingen gecreëerd als ode aan alle voedselmakers van Nederland. Een deel van de winst doneren wij aan Team Agro NL; een stichting die boeren & tuinders verenigt en promoot. Ook hebben wij de website www.teamagro.nl kosteloos ontwikkeld om zodoende trots en dankbaarheid uit te spreken naar onze bloemen- en voedselmakers.

Bekijken en/of ook steunen

 

 

Deventer Stadsstrand | Sponsored by Claim Your Aim

 

Deventer Stadsstrand

Deze stichting wil natuur, mensen en recreatie samenbrengen op één van de mooiste plekjes van onze geliefde Hanzestad. Namelijk die met het uitzicht op de mooiste skyline van Nederland. Een prachtig burgerinitiatief waar we met veel enthousiasme ons steentje aan hebben bijgedragen. Zo hebben wij 80% van onze arbeidsuren gesponsord bij de ontwikkeling van de website www.deventerstadsstrand.nl.

Bekijken en/of ook steunen

 

 

Cycle 4 Plan | Sponsored by Claim Your Aim

 

Cycle 4 Plan

Eén van onze opdrachtgevers is Jacqueline Santbergen uit Deventer. Zij heeft net als wij een hekel aan onrecht en maakt zich hard voor de strijd tegen kindhuwelijken in Malawi en Vietnam. Dat doet zij door in de desbetreffende landen honderden kilometers te fietsen in ruil voor donaties aan Cycle 4 Plan. Wij helpen haar dan steeds met niet alleen een donatie, maar ook met het kosteloos creëren van promotiematerialen en publicaties.

Bekijken en/of ook steunen

 

 

Joeboentoe | Sponsored by Claim Your Aim

 

Joeboentoe

Bij sommige goede doelen vraag je je wel eens af of alle vormen van donatie wel op de juiste plek terecht komen. In het geval van Joeboentoe hoeven we daar echter geen seconde aan te twijfelen. Deze stichting is namelijk opgericht door onze vriend Thijs Brehmer die in Oeganda mensen samenbrengt ten behoeve van betere educatie en milieubewuste maatregelen. Wij hielpen hem kosteloos bij o.a. de ontwikkeling van www.joeboentoe.nl.

Bekijken en/of ook steunen

 

 

NMBC | Sponsored by Claim Your Aim

 

NMBC

We willen ook in onze directe omgeving een bijdrage leveren aan leefbaarheid en saamhorigheid. Om deze reden was de keuze snel gemaakt toen enkele buren informeerden of we samen met hen een buurtcomité wilden oprichten. We bedachten een naam, ontwierpen een huisstijl en bouwden een website (www.nmbc.nl). Onze bijdrage aan een goed initiatief dat mensen samen brengt en fungeert als gesprekspartner voor bewoners en lokale overheid.

Bekijken

 

 

D'eventer | Sponsored by Claim Your Aim

 

D’eventer

Als rasechte Deventenaren zijn wij verliefd en trots op onze levendige stad. We mogen dan ook graag genieten van alle culturele en feestelijke evenementen die Deventer rijk is. Over met name de culturele events is er online veel info te vinden, maar we misten een echte party agenda. Om deze reden hebben wij samen met fotograaf Rick de Visser op eigen initiatief en budget de website d-eventer.nl gebouwd. Simply for the love of Deventer.

Bekijken

 

 

 • Stef Bloo

  Directeur

   

  Deze communicatiewetenschapper heeft in de loop der jaren zijn strepen verdiend in de wondere wereld van marketingcommunicatie. Zijn inlevingsvermogen, gedrevenheid, perfectionistische werkwijze en enthousiasme zorgen er regelmatig voor dat hij tot in de late uurtjes bezig is. Stef is als jonge directeur net zo gek op zijn werk als op zijn ijskoude vrijdagmiddagbiertje. En als de sfeer er goed in zit tijdens de vrijmibo haalt hij zijn lievelingsspel 'Stef Stuntpiloot' uit de kast, dat naar eigen zeggen naar hem is vernoemd. Hij stroomt over van ambitie en motivatie, dus dat betekent nog veel goeds voor de toekomst. 

 • Vesta Kauffman

  Communicatie adviseuse

   

  Vesta werkt al sinds jaar en dag in de wereld van marketingcommunicatie. Na jarenlang gewoond en gewerkt te hebben op een tropisch eiland, besloot zij uiteindelijk het witte strand weer te verruilen voor 't mooie Deventer. Ze acclimatiseerde eerst een paar jaar bij TMG in Amsterdam en vond uiteindelijk bij ons een werkplek dichterbij huis. Ze weet alles van social media en zorgt voor diverse klanten dat ook zij een betrokken fanbase krijgen. Verder is ze druk met de organisatie en communicatie rondom De Boerinnen en Boeren Kalender, toch wel een van de paradepaardjes van Claim Your Aim.

 • Joey F. van Riemsdijk

  Senior Graphic Designer

   

  "Work hard & stay humble" is Joey's zichtbare levensmotto. Zijn gedrevenheid, creativiteit en eigenzinnigheid leiden tot strakke en eigentijdse designs. Na twee stageperiodes bij Claim Your Aim is hij in dienst getreden en uitgegroeid tot Senior grafisch vormgever. Tijdens het kickboksen, Joey's tweede passie, weet hij goed in te spelen op de acties van de tegenstander. En zo doet hij dat in positieve zin ook met de wensen van onze opdrachtgevers. Kritisch meedenken en de bal waar nodig terugkaatsen. Zijn dagelijkse dosis humor, goede muzieksmaak en MC-kwaliteiten houden het team intussen gemotiveerd.

 • Douwe van der Mei

  Videoproducer

   

  Deze goedlachse vakidioot is een kunstenaar met beelden. De perfecte combinaties van muziek en beeld zorgen voor de mooiste videoproducties. Of het nou bedrijfspresentaties, commercials, animaties of videoclips zijn, Douwe geeft er altijd zijn eigen draai aan. Onze samenwerking met zijn eenmanszaak "Visual Startup" resulteert bij iedere videoproductie in eigentijdse en unieke creaties. Douwe's humor, Oost-Indische doofheid en de (naar eigen zeggen) "georganiseerde rotzooi" op zijn bureau zorgen niet alleen voor de nodige discussie's, maar ook voor memorabele momenten, zoals deze

 • Richard Kral

  Web- & Graphic Designer

   

  Richard is al sinds augustus 2017 een aanvulling op het team. Eerst als afstudeerstagiair en nu als web and graphic designer. Vaktechnisch is hij zeer veelzijdig en zijn humor zorgt voor de vrolijke noot op de werkvloer. Hij is gek op een potje voetbal, zowel tussen de lijnen van het voetbalveld bij zijn club SV Helios als online met zijn collega’s. Richard kan soms lekker mopperen maar stiekem vind hij het reuze gezellig bij de Claim Your Aim familie en komt met plezier naar zijn werk. Hij woont sinds kort op zichzelf midden in de binnenstad van Deventer dus hij kan nu rollend naar zijn werk komen.

 • Terry Kerbusch

  Videoproducer

   

  Waar Terry zich voorheen (niet onverdienstelijk) bezig hield met rappen en het produceren van videoclips voor zijn rapformatie FATA, spant hij zich tegenwoordig in voor alle videoproducties van Claim Your Aim. Onze nieuwste aanwinst is echt een tovenaar met beeld. Hij produceert de ene na de andere spectaculaire video. Hij laat onze modellen van De Boeren & Boerinnen Kalender shinen zoals ze nog nooit eerder hebben gedaan. En of hij nou een bedrijfsvideo, fundraisingvideo of videoclips maakt, hij stop in ieder beeld evenveel zorg en liefde ❤️

 • Vacature

   

  Werken of stage lopen bij Claim Your Aim? Stuur je sollicitatie en motivatie naar vesta@claimyouraim.nl

 • Vacature

   

  Werken of stage lopen bij Claim Your Aim? Stuur je sollicitatie en motivatie naar vesta@claimyouraim.nl

 • Vacature

   

  Werken of stage lopen bij Claim Your Aim? Stuur je sollicitatie en motivatie naar vesta@claimyouraim.nl

Slimme samenwerkingen

Wij spreken veel liever over samenwerkingspartners dan klanten en geloven met volle overtuiging in co-creatie. Door goed samen te werken kunnen doelen beter en sneller bereikt worden. Enkele voorgangers die met succes zo'n samenwerking zijn aangegaan:

De Boerinnen Kalender

EEN PROJECT VOOR ONS IN PETTO?

We laten ons graag uitdagen...

Kennismaken?