GOALDIGGERS


Wij houden ervan om dingen gedaan te krijgen. Op creatieve wijze invulling te geven aan de weg hiernaartoe. Creatieve vakmensen. Uiteenlopende expertises. Gezamenlijke doelen. Afzonderlijk bijzonder en samen opvallend sterk; in het realiseren van interactie tussen mens, media en merk.

Mens

Team Claim Your Aim bestaat uit gepassioneerde vakmensen die elkaar met uiteenlopende vaardigheden uitstekend aanvullen. Wat ons verbindt, is de doeltreffende betrokkenheid richting elkaar en onze opdrachtgevers. We zijn een hechte club creatievelingen die serieuze zaken willen doen in een gezellige en informele sfeer.

Creative goaldiggers

We noemen onszelf gekscherend wel eens "de familie Goaldigger" vanwege onze warme verstandhouding en ons gezamenlijk streven: communicatiedoelen realiseren! Ieder doel is een nieuwe uitdaging die alle teamleden met een eigen perspectief benaderen. Dit levert altijd de nodige inzichten op voor onze brainstorms waar de mooiste ideeën ontstaan. Van hieruit werken we intensief samen met en voor onze opdrachtgevers.

Bedrijf

Claim Your Aim is een communicatiebureau in Deventer met een sterke focus op marketing. Vanuit onze passie voor dit vakgebied en de (reclame)psychologie erachter helpen wij bedrijven bij het realiseren van communicatiedoelen. We voorzien bedrijven van zowel een marketingstrategie als de uitvoering ervan.

Oorsprong

Claim Your Aim is opgericht door Stef Bloo die in 2010 zijn diploma "Toegepaste communicatiewetenschap" behaalde aan de Universiteit Twente. Geïnspireerd door de vergaarde kennis ging hij gelijk aan de slag als ondernemer. Beginnend bij zijn interesse in reclamepsychologie en constante behoefte om mensen te helpen, was de missie van Claim Your Aim geboren: doelen realiseren op het gebied van marketingcommunicatie.

MERKWAARDIGE VAKMENSEN


 • Stef Bloo

  Directeur

   

  Deze communicatiewetenschapper heeft in de loop der jaren zijn strepen verdiend in de wondere wereld van marketingcommunicatie. Zijn inlevingsvermogen, gedrevenheid, perfectionistische werkwijze en enthousiasme zorgen er regelmatig voor dat hij tot in de late uurtjes bezig is. Stef is als jonge directeur net zo gek op zijn werk als op zijn ijskoude vrijdagmiddagbiertje. En als de sfeer er goed in zit tijdens de vrijmibo haalt hij zijn lievelingsspel 'Stef Stuntpiloot' uit de kast, dat naar eigen zeggen naar hem is vernoemd. Hij stroomt over van ambitie en motivatie, dus dat betekent nog veel goeds voor de toekomst. 

 • Vesta Kauffman

  Communicatie adviseuse

   

  Vesta werkt al sinds jaar en dag in de wereld van marketingcommunicatie. Na jarenlang gewoond en gewerkt te hebben op een tropisch eiland, besloot zij uiteindelijk het witte strand weer te verruilen voor 't mooie Deventer. Ze acclimatiseerde eerst een paar jaar bij TMG in Amsterdam en vond uiteindelijk bij ons een werkplek dichterbij huis. Ze weet alles van social media en zorgt voor diverse klanten dat ook zij een betrokken fanbase krijgen. Verder is ze druk met de organisatie en communicatie rondom De Boerinnen en Boeren Kalender, toch wel een van de paradepaardjes van Claim Your Aim.

 • Joey F. van Riemsdijk

  Senior Graphic Designer

   

  "Work hard & stay humble" is Joey's zichtbare levensmotto. Zijn gedrevenheid, creativiteit en eigenzinnigheid leiden tot strakke en eigentijdse designs. Na twee stageperiodes bij Claim Your Aim is hij in dienst getreden en uitgegroeid tot Senior grafisch vormgever. Tijdens het kickboksen, Joey's tweede passie, weet hij goed in te spelen op de acties van de tegenstander. En zo doet hij dat in positieve zin ook met de wensen van onze opdrachtgevers. Kritisch meedenken en de bal waar nodig terugkaatsen. Zijn dagelijkse dosis humor, goede muzieksmaak en MC-kwaliteiten houden het team intussen gemotiveerd.

 • Douwe van der Mei

  Videoproducer

   

  Deze goedlachse vakidioot is een kunstenaar met beelden. De perfecte combinaties van muziek en beeld zorgen voor de mooiste videoproducties. Of het nou bedrijfspresentaties, commercials, animaties of videoclips zijn, Douwe geeft er altijd zijn eigen draai aan. Onze samenwerking met zijn eenmanszaak "Visual Startup" resulteert bij iedere videoproductie in eigentijdse en unieke creaties. Douwe's humor, Oost-Indische doofheid en de (naar eigen zeggen) "georganiseerde rotzooi" op zijn bureau zorgen niet alleen voor de nodige discussie's, maar ook voor memorabele momenten, zoals deze

 • Richard Kral

  Web- & Graphic Designer

   

  Richard is al sinds augustus 2017 een aanvulling op het team. Eerst als afstudeerstagiair en nu als web and graphic designer. Vaktechnisch is hij zeer veelzijdig en zijn humor zorgt voor de vrolijke noot op de werkvloer. Hij is gek op een potje voetbal, zowel tussen de lijnen van het voetbalveld bij zijn club SV Helios als online met zijn collega’s. Richard kan soms lekker mopperen maar stiekem vind hij het reuze gezellig bij de Claim Your Aim familie en komt met plezier naar zijn werk. Hij woont sinds kort op zichzelf midden in de binnenstad van Deventer dus hij kan nu rollend naar zijn werk komen.

 • Terry Kerbusch

  Videoproducer

   

  Waar Terry zich voorheen (niet onverdienstelijk) bezig hield met rappen en het produceren van videoclips voor zijn rapformatie FATA, spant hij zich tegenwoordig in voor alle videoproducties van Claim Your Aim. Onze nieuwste aanwinst is echt een tovenaar met beeld. Hij produceert de ene na de andere spectaculaire video. Hij laat onze modellen van De Boeren & Boerinnen Kalender shinen zoals ze nog nooit eerder hebben gedaan. En of hij nou een bedrijfsvideo, fundraisingvideo of videoclips maakt, hij stop in ieder beeld evenveel zorg en liefde ❤️

 • Vacature

   

  Werken of stage lopen bij Claim Your Aim? Stuur je sollicitatie en motivatie naar vesta@claimyouraim.nl

 • Vacature

   

  Werken of stage lopen bij Claim Your Aim? Stuur je sollicitatie en motivatie naar vesta@claimyouraim.nl

 • Vacature

   

  Werken of stage lopen bij Claim Your Aim? Stuur je sollicitatie en motivatie naar vesta@claimyouraim.nl

Slimme samenwerkingen

Wij spreken veel liever over samenwerkingspartners dan klanten en geloven met volle overtuiging in co-creatie. Door goed samen te werken kunnen doelen beter en sneller bereikt worden. Enkele voorgangers die met succes zo'n samenwerking zijn aangegaan:

De Boerinnen Kalender

EEN PROJECT VOOR ONS IN PETTO?

We laten ons graag uitdagen...

Kennismaken?