Ontwerp- en marketingbureau in één

Het marketinglandschap is de afgelopen decennia flink veranderd. Kanalen en advertentiemogelijkheden zijn er tegenwoordig in overvloed. De beste vorm van reclame is nog altijd die van mond tot mond. Iets dat je zelf in de hand hebt door te doen waar je goed in bent en blij van wordt. Voor ons is dat het bedenken, vormgeven, produceren en promoten van communicatie-uitingen. Het vertegenwoordigen en delen van jouw verhaal, jouw boodschap. Om deze ook te doen landen bij jouw doelgroep is het belangrijk om te weten waar deze zich begeeft. Welke kanalen benutten we en welke laten we links liggen? Zetten we in op online, offline of beide? Claim Your Aim zoekt het graag voor je uit, creëert alle benodigde promotiematerialen, zoekt verbinding en vindt groei.

Van
creatie

Wanneer de marketingstrategie gesmeed is en alle uitingen klaar zijn voor het grote publiek, is het tijd voor fase 3 van het CYA-model: promotie. Waar begeeft jouw doelgroep zich? Wat lezen en kijken jouw toekomstige klanten graag? Van welke sociale kanalen maken zij gebruik en welke benut jij zelf al? Zodra we dit helder hebben, gaan we jouw merkverhaal op doeltreffende wijze delen via de meest potentierijke kanalen.

Naar
promotie

Met een designer, internetmarketeer, videoproducer, webdeveloper en tekstschrijver in één team, is Claim Your Aim in staat vrijwel alle denkbare promotiematerialen te creëren. Zo zijn we als conceptbureau een ontwerp- en marketingbureau in één. We kennen alle kanalen op het internet, werken nauw samen met diverse drukkers en weten onze weg naar de media en verspreidingsorganisaties. Graag krijgen we de ruimte daar voor jou het maximale uit te halen. Geef jij ons het vertrouwen?

We werken voor mooie mensen en merken