Logo laten maken


Logo laten maken

Een logo vormt voor omstanders en (potentiële) klanten vaak de allereerste indruk van jouw bedrijf of organisatie. Een logo laten maken dat bij het bedrijf of de persoon erachter past, is dus van enorm groot belang. Daarbij spelen veel keuzes en factoren een rol van betekenis. Wie het maken van een logo serieus neemt, maakt hele bewuste, creatieve en soms ook tijdrovende keuzes.

Er wordt geschetst en gepuzzeld totdat de eerste opzet goed genoeg is om te presenteren. En dat mag je ook van een ontwerper verwachten. Het logo is immers de basis van jouw huisstijl en moet jaren- of zelfs decennialang dienen als herkenbaar symbool voor jouw bedrijf. Denk je erover na een (nieuw) logo te laten maken? Denk dan ook alvast na over jouw antwoord op de vragen in de volgende alinea's. Zoek alvast naar logo's die jou aanspreken en vraag jezelf af waarom. Hieronder enkele voorbeelden van logo's die Claim Your Aim gemaakt heeft voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Van logo naar huisstijl

Een logo laten maken begint vaak bij het zoeken naar een mooi lettertype. Hou je van ronde of rechthoekige vormen? Sierlijk of strak? Alleen hoofdletters, kleine letters of een combinatie van beide? Het lettertype, oftewel de font, is het fundament van het logo en daarmee een essentieel element. Daarna volgt doorgaans de keuze voor een treffende hoofd- en steunkleur.

Welke kleurencombinaties vind je mooi? En passen de kleuren wel bij de identiteit van en gewenste uitstraling voor het bedrijf? Er bestaat letterlijk zoiets als kleurenpsychologie en iedere kleur brengt een ander gevoel teweeg. Een herkenbaar beeldmerk of accent mag natuurlijk ook niet ontbreken. Er moet over ontzettend veel elementen en factoren nagedacht worden. En dan te bedenken dat het logo in een later stadium ook nog vertaald moet worden naar allerlei huisstijldocumenten, social media kanalen en promotiematerialen. Gelukkig weet Claim Your Aim ook daar wel raad mee, dus daag ons gerust uit

Logo laten maken | Claim Your Aim

Logo ontwerp Tadema | by Claim Your Aim

Logo laten maken | Claim Your Aim

Logo ontwerp Tapamor | by Claim Your Aim

Logo laten maken | Claim Your Aim

Logo ontwerp Bordewijk Genootschap | Claim Your Aim

Logo ontwerp Paintball Nijbroek | Claim Your Aim

Logo ontwerp Onderwijsgasten | Claim Your Aim

Logo ontwerp Praat met Peggie | Claim Your Aim

Logo laten maken | Claim Your Aim

Logo ontwerp Hennatuurlijk | by Claim Your Aim

Logo ontwerp Rijvo | Claim Your Aim

 

Logo laten maken | Claim Your Aim

Logo laten maken | Claim Your Aim

Logo ontwerp Nu Even Nyncke | by Claim Your Aim

Logo ontwerp Droom & Daad | Claim Your Aim

Logo ontwerp Groothedde | by Claim Your Aim

Logo laten maken | Claim Your Aim

Logo laten maken | Claim Your Aim

Logo laten maken | Claim Your Aim

Logo ontwerp QWA | by Claim Your Aim

 

 

Ons creatieve team


Benieuwd welke mensen graag met jouw nieuwe logo aan de slag gaan? We stellen onze teamleden hieronder kort aan je voor, maar onze voorkeur is een persoonlijke kennismaking bij jou of bij ons op kantoor. Klik hier om een afspraak te maken.

 • Stef Bloo

  Directeur

   

  Deze communicatiewetenschapper heeft in de loop der jaren zijn strepen verdiend in de wondere wereld van marketingcommunicatie. Zijn inlevingsvermogen, gedrevenheid, perfectionistische werkwijze en enthousiasme zorgen er regelmatig voor dat hij tot in de late uurtjes bezig is. Stef is als jonge directeur net zo gek op zijn werk als op zijn ijskoude vrijdagmiddagbiertje. En als de sfeer er goed in zit tijdens de vrijmibo haalt hij zijn lievelingsspel 'Stef Stuntpiloot' uit de kast, dat naar eigen zeggen naar hem is vernoemd. Hij stroomt over van ambitie en motivatie, dus dat betekent nog veel goeds voor de toekomst. 

 • Vesta Kauffman

  Communicatie adviseuse

   

  Vesta werkt al sinds jaar en dag in de wereld van marketingcommunicatie. Na jarenlang gewoond en gewerkt te hebben op een tropisch eiland, besloot zij uiteindelijk het witte strand weer te verruilen voor 't mooie Deventer. Ze acclimatiseerde eerst een paar jaar bij TMG in Amsterdam en vond uiteindelijk bij ons een werkplek dichterbij huis. Ze weet alles van social media en zorgt voor diverse klanten dat ook zij een betrokken fanbase krijgen. Verder is ze druk met de organisatie en communicatie rondom De Boerinnen en Boeren Kalender, toch wel een van de paradepaardjes van Claim Your Aim.

 • Joey F. van Riemsdijk

  Senior Graphic Designer

   

  "Work hard & stay humble" is Joey's zichtbare levensmotto. Zijn gedrevenheid, creativiteit en eigenzinnigheid leiden tot strakke en eigentijdse designs. Na twee stageperiodes bij Claim Your Aim is hij in dienst getreden en uitgegroeid tot Senior grafisch vormgever. Tijdens het kickboksen, Joey's tweede passie, weet hij goed in te spelen op de acties van de tegenstander. En zo doet hij dat in positieve zin ook met de wensen van onze opdrachtgevers. Kritisch meedenken en de bal waar nodig terugkaatsen. Zijn dagelijkse dosis humor, goede muzieksmaak en MC-kwaliteiten houden het team intussen gemotiveerd.

 • Douwe van der Mei

  Videoproducer

   

  Deze goedlachse vakidioot is een kunstenaar met beelden. De perfecte combinaties van muziek en beeld zorgen voor de mooiste videoproducties. Of het nou bedrijfspresentaties, commercials, animaties of videoclips zijn, Douwe geeft er altijd zijn eigen draai aan. Onze samenwerking met zijn eenmanszaak "Visual Startup" resulteert bij iedere videoproductie in eigentijdse en unieke creaties. Douwe's humor, Oost-Indische doofheid en de (naar eigen zeggen) "georganiseerde rotzooi" op zijn bureau zorgen niet alleen voor de nodige discussie's, maar ook voor memorabele momenten, zoals deze

 • Richard Kral

  Web- & Graphic Designer

   

  Richard is al sinds augustus 2017 een aanvulling op het team. Eerst als afstudeerstagiair en nu als web and graphic designer. Vaktechnisch is hij zeer veelzijdig en zijn humor zorgt voor de vrolijke noot op de werkvloer. Hij is gek op een potje voetbal, zowel tussen de lijnen van het voetbalveld bij zijn club SV Helios als online met zijn collega’s. Richard kan soms lekker mopperen maar stiekem vind hij het reuze gezellig bij de Claim Your Aim familie en komt met plezier naar zijn werk. Hij woont sinds kort op zichzelf midden in de binnenstad van Deventer dus hij kan nu rollend naar zijn werk komen.

 • Terry Kerbusch

  Videoproducer

   

  Waar Terry zich voorheen (niet onverdienstelijk) bezig hield met rappen en het produceren van videoclips voor zijn rapformatie FATA, spant hij zich tegenwoordig in voor alle videoproducties van Claim Your Aim. Onze nieuwste aanwinst is echt een tovenaar met beeld. Hij produceert de ene na de andere spectaculaire video. Hij laat onze modellen van De Boeren & Boerinnen Kalender shinen zoals ze nog nooit eerder hebben gedaan. En of hij nou een bedrijfsvideo, fundraisingvideo of videoclips maakt, hij stop in ieder beeld evenveel zorg en liefde ❤️

 • Vacature

   

  Werken of stage lopen bij Claim Your Aim? Stuur je sollicitatie en motivatie naar vesta@claimyouraim.nl

 • Vacature

   

  Werken of stage lopen bij Claim Your Aim? Stuur je sollicitatie en motivatie naar vesta@claimyouraim.nl

 • Vacature

   

  Werken of stage lopen bij Claim Your Aim? Stuur je sollicitatie en motivatie naar vesta@claimyouraim.nl

Slimme samenwerkingen

Wij spreken veel liever over samenwerkingspartners dan klanten en geloven met volle overtuiging in co-creatie. Door goed samen te werken kunnen doelen beter en sneller bereikt worden. Enkele voorgangers die met succes zo'n samenwerking zijn aangegaan:

De Boerinnen Kalender

EEN PROJECT VOOR ONS IN PETTO?

We laten ons graag uitdagen...

Kennismaken?