Videoproducties


Presentatie, visualisatie, animatie, sollicitatie, e-learning, commercial, tutorial.

 

Videoproducties

 

Waar een foto al meer dan 1000 woorden kan zeggen, gaat een video zelfs nog verder dan dat. In een videoproductie van slechts één minuut kan meer "verteld" worden over een bedrijf, haar visie, teamleden, producten en diensten dan in twintig pagina's vol met tekst. In dat kader is een video, mits goed geproduceerd, een zeer efficiënt communicatiemiddel.

Video's hebben bovendien bewezen een andere of extra doelgroep aan te kunnen trekken; namelijk de mensen die doorgaans niet de tijd nemen om een artikel, rapport of lange tekst te lezen. Maar los daarvan zijn video's simpelweg zeer vermakelijk. Wat is nou een leukere manier om kennis te maken met een bedrijf dan via een sprankelende video? Precies, een persoonlijke ontmoeting, maar dat is dan ook het doel en vaak ook het gevolg van onze videoproducties.

 

Commercial voor Tropez Wines

Making off video voor Boerinnen Kalender 2018

 

"It's not the stuff you sell but the stories you tell"

Bij marketing gaat het niet zozeer om de producten en diensten die je aanbiedt, maar juist om de manier waarop en de reden waarom je ze aanbiedt. Oftewel het verhaal dat achter een bedrijf schuil gaat. Zo luidde ook de conclusie van de Amerikaanse wetenschapper Simon Sinek na zijn onderzoek naar succesvolle bedrijven en inspirerende leiders.

Video's bieden de beste mogelijkheid om een gevoel en sfeer toe te voegen aan hetgeen je aanbiedt. De beelden, de muziek, de personages, de kleuren en een stem kunnen net dat beetje extra karakter vormen en inspiratie bieden. Dat kleine beetje dat in sommige gevallen nodig is om een potentiële klant echt te raken en over de streep te trekken. Hij of zij wil zich kunnen identificeren met de aanbieder van hun behoefte. "Mensen kopen niet wat je doet, maar waarom je het doet".

 

Promotievideo Sushi By Me

Animatievideo 123 Autoschade

 

Let's visualize!

 

Claim Your Aim beschikt over een ervaren camerateam, rijke fantasieën, opmerkelijke verbeeldingskrachten en professionele apparatuur waarmee de mooiste video's worden geproduceerd. Van bedrijfspresentaties en commercials tot instructievideo's en animaties. Laat beelden spreken en kies voor een visualisatie van uw (reclame)boodschap!

Enkele voorbeelden bekijken?

Video voor Adwaita

Video voor Slaapspecialist

Slimme samenwerkingen

Wij spreken veel liever over samenwerkingspartners dan klanten en geloven met volle overtuiging in co-creatie. Door goed samen te werken kunnen doelen beter en sneller bereikt worden. Enkele voorgangers die met succes zo'n samenwerking zijn aangegaan:

De Boerinnen Kalender

EEN PROJECT VOOR ONS IN PETTO?

We laten ons graag uitdagen...

Kennismaken?