Software & apps


Web applicaties, mobiele apps, UX, automatisering, gebruiksvriendelijkheid, supportdesk, veiligheid

 

Software en apps

 

Als moderne organisatie wil je een leidende positie behouden in een wereld die snel verandert. Traditionele methoden wordt in rap tempo vervangen door digitale alternatieven. Dit proces wordt ook wel de ‘digitale transformatie’ genoemd. Nieuwe technologie biedt talrijke kansen om klanten te werven, of bestaande klanten betrokken te houden. Dat maakt software en apps tot een onmisbare aanvulling op iedere marketingstrategie.

Ook transformeren?

Daag ons uit!

 

 

"When customers come first,
customers will last!"

Door je organisatie transparanter en servicegerichter te maken, neemt de klanttevredenheid toe. Dus keer je jouw organisatie binnenstebuiten. Geef klanten in een beveiligde omgeving toegang tot hun gegevens, orders en facturen. Willen ze daar nog een vraag over stellen? Dan chatten ze voortaan direct met een medewerker.

Met een app is jouw organisatie altijd binnen handbereik van medewerkers of klanten. Het stelt hen in staat om overal toegang te krijgen tot relevante producten of informatie. De app wisselt veilig de data uit met jouw bestaande systemen. Dankzij notificaties blijven de gebruikers op de hoogte van ontwikkelingen en wordt herhaalbezoek gestimuleerd.

 

Waar begin je?

 

Het is niet eenvoudig om te bepalen waar je begint. Daar helpen we je graag bij. We kennen de mogelijkheden van digitaliseren en duiken in de data waar je al over beschikt. Zo bepalen we welke kansen er zijn om slimmer, sneller of efficiënter te werken en communiceren.

Claim Your Aim werkt samen met softwarebedrijf MSML uit Deventer. Samen verzorgen we het advies, projectmanagement en de ontwikkeling van de software en apps. Opdrachtgevers kunnen 24 uur per dag rekenen op de beste service en de hoogste veiligheidsnormen.

Slimme samenwerkingen

Wij spreken veel liever over samenwerkingspartners dan klanten en geloven met volle overtuiging in co-creatie. Door goed samen te werken kunnen doelen beter en sneller bereikt worden. Enkele voorgangers die met succes zo'n samenwerking zijn aangegaan:

De Boerinnen Kalender

EEN PROJECT VOOR ONS IN PETTO?

We laten ons graag uitdagen...

Kennismaken?