Projectmanagement


Organiseren, voorbereiden, plannen, leiden, begeleiden, afronden, evalueren, onderhouden.

 

Projectmanagement

 

Het organiseren, voorbereiden, plannen en (bege)leiden van een project is een vak apart. Een goede projectmanager ziet er niet alleen op toe dat een doel zo efficiënt mogelijk bereikt wordt, maar zorgt er tevens voor dat de opdrachtgever zoveel mogelijk wordt ontzien. 

Een directeur, manager of ondernemer heeft een doel voor ogen en weet wellicht zelfs de juiste weg ernaartoe. Maar een gebrek aan tijd, focus, overzicht of mankracht stelt een daadwerkelijke realisatie vaak uit.

Er is iemand nodig die het voortouw neemt en wensen weet te vertalen naar een concrete uitkomst. Iemand die taken verdeelt en er op toeziet dat ze binnen de gestelde tijd voltooid worden. Een schakelstuk tussen opdrachtgever en uitvoerders. Projectmanagement, een onmisbare expertise. 

 

"We love
getting things done!"

Een goede projectmanager pakt dingen al op voordat je je er als opdrachtgever van bewust bent dat ze gedaan moeten worden. Gelukkig beschikt Claim Your Aim over Fabienne Hilhorst. Een vrouw die orde en structuur brengt in creatieve processen.

Terwijl Stef de grote lijnen en strategie bewaakt, zorgt Fabienne voor de details, planning, taakverdeling en puntjes op de i. Kleine of grote campagnes, wij zitten er gezamenlijk bovenop en zorgen dat de gestelde doelen bereikt worden.

Iets gedaan krijgen?

Daag ons uit!

 

 

Het traject

 

Zodra een samenwerkingstraject van start gaat, zullen wij de teugels strak aantrekken. Door gebruik te maken van innovatieve methoden en oplossingsgericht denken, worden obstakels snel getackeld.

We geloven in korte lijnen tussen projectmanager en opdrachtgever. Het creatieve team werkt volgens het SCRUM-principe en steekt de koppen regelmatig bij elkaar voor een constructief overleg.

Het contact wordt goed onderhouden en diverse updates geven de opdrachtgever een goed beeld van de vooruitgang. Op de updates en het geven van feedback na proberen we er echter voor te zorgen dat de opdrachtgever zo min mogelijk omkijken heeft naar de uitvoerende taken die het doel realiseren.

Slimme samenwerkingen

Wij spreken veel liever over samenwerkingspartners dan klanten en geloven met volle overtuiging in co-creatie. Door goed samen te werken kunnen doelen beter en sneller bereikt worden. Enkele voorgangers die met succes zo'n samenwerking zijn aangegaan:

De Boerinnen Kalender

EEN PROJECT VOOR ONS IN PETTO?

We laten ons graag uitdagen...

Kennismaken?