Team CYA bestaat uit vakkundige communicatiespecialisten die elkaar met uiteenlopende karakters en vaardigheden uitstekend aanvullen. Wat ons verbindt, is de doeltreffende betrokkenheid richting elkaar, onze omgeving en onze opdrachtgevers. We zijn een hechte club creatievelingen die serieuze zaken willen doen in een gezellige en informele sfeer. En noem het idealistisch, maar bij voorkeur maken we in dat proces samen de wereld (of op z’n minst onze nabije leefomgeving) een klein beetje mooier (MVO).

Creatieve vakmensen met uiteenlopende expertises.
Afzonderlijk bijzonder en samen opvallend sterk;
in het realiseren van interactie tussen mens, media en merk.

Communicatie­specialisten

Onze teamleden genieten stuk voor stuk van doeltreffende communicatie. Het beste in mensen en bedrijven naar boven brengen. Niet alleen doen waar we goed in zijn, maar ook waar we blij van worden. Door een doel eigen te maken. Een verbinding te realiseren tussen doelgroep en bedrijf. Uitblinken in het creëren van doeltreffende communicatiemiddelen. Als conceptbureau zijn we een totaalpartner in creatie van marketingcommunicatie. We werken volgens het door onszelf ontwikkelde CYA-model met in fase 1 ruimte voor strategie, de creatie van communicatie in fase 2 en promotie in fase 3. Alles in dienst van jouw doel.

Onze flexibele schil

Goede ideeën grandioos maken. Daar hebben we zelf de skills voor in huis, maar we putten waar nodig ook graag uit ons sterke netwerk. Deventer bruist van de makers en creatievelingen die wij met regelmaat betrekken als onze ‘flexibele schil’. Voor iedere uitdaging kiezen we de beste mensen voor het beste resultaat. Hieronder enkele van de partners waarmee we nauw of sporadisch samenwerken, maar die we hoe dan ook, vanuit de grond van ons Deventer hart, warm aanbevelen.

Roots

Claim Your Aim is opgericht door Stef Bloo die in 2010 zijn diploma “Toegepaste communicatiewetenschap” behaalde aan de Universiteit Twente. Geïnspireerd door de vergaarde kennis ging hij gelijk aan de slag als ondernemer. Beginnend bij zijn interesse in reclamepsychologie en constante behoefte om mensen te helpen, was de missie van Claim Your Aim geboren: doelen realiseren op het gebied van marketingcommunicatie.

Vanuit zijn geboortestad Deventer lanceerde hij een maandelijks magazine in de gemeente Voorst, waar hij opgroeide. In datzelfde jaar bedacht en lanceerde hij De Boerinnen Kalender. Het magazine “Haantje de Voorste” werd twee jaar later verkocht. De Boerinnen Kalender wordt nog steeds jaarlijks succesvol uitgegeven door Claim Your Aim. Beide projecten leverden Stef en z’n team een sterk netwerk op. Een fundament om het huidige conceptbureau op te bouwen.