Communicatiebureau Deventer?

Claim Your Aim bedenkt, creëert, positioneert en promoot!

Wie zoekt op ‘communicatiebureau Deventer’ kan de zoektocht met een gerust hart staken. Hier, bij Claim Your Aim. Ten eerste houden wij van doeltreffende communicatie. We worden er blij van! Ten tweede hebben we jarenlange ervaring met het creëren van doelgerichte communicatie-uitingen. We zijn er goed in! En ten derde weten we hoe en waar we doelgroepen weten te bereiken en raken. Kortom, we boeken resultaat. Wij creëren communicatiemiddelen en campagnes die merken activeren en mensen in beweging brengen. Met niet alleen een marketeer, tekstschrijver en communicatiewetenschapper in dienst, maar ook designers, web developers en videoproducers. Als conceptbureau biedt Claim Your Aim een advies-, ontwerp- en communicatiebureau in één!

Onze werkwijze

We gaan van goed idee naar rake realisatie! Maar een stad groeit niet in één dag. Zij groeit dankzij visie en inzet. Op die manier brengen we ook graag jouw ideeën graag tot leven. Die maken we groots door samen alles op te pakken: van plan tot aan promotie. Teneinde een doeltreffende route uit te stippelen, werken wij aan de hand van ons eigen CYA-model. Doordat alle communicatie zorgvuldig is uitgedacht vanuit jouw (merk)verhaal, is de kans veel groter dat jouw boodschap ook daadwerkelijk landt en activeert. Als communicatiebureau zijn we er immers om jouw gedachtegoed te vertegenwoordigen en jouw doelen te bereiken.

Online offerte aanvragen

   

  Stap 1 van 5

  Welke doelgroep(en) wil je aanspreken? *

  Waar denk je dat jouw doelgroep(en) zich begeven? *


  * Heb je alle verplichte velden met een sterretje ingevuld? Klik dan op 'Volgende stap'.

   

  Stap 2 van 5

  Hoe zou jij jouw ideale klant omschrijven? *

  In welke regio wil jij potentiële klanten/volgers bereiken? *


  * Heb je alle verplichte velden met een sterretje ingevuld? Klik dan op 'Volgende stap'.

   

   

  Stap 3 van 5

  Welke kanalen acht jij geschikt voor jouw merk? *

  Wat doe jij tot zover al aan marketing? *

   

  Hoe wil jij jouw doelgroep(en) benaderen? *

   

  * Heb je alle verplichte velden met een sterretje ingevuld? Klik dan op 'Volgende stap'.

   

   

  Stap 4 van 5

  Wat is de doelstelling? *

  * Heb je alle verplichte velden met een sterretje ingevuld? Klik dan op 'Volgende stap'.

   

   

  Laatste stap!

  * Heb je alle verplichte velden met een sterretje ingevuld? Klik dan op 'Verzenden'.

  Samen werken?

  Goede ideeën grandioos maken. Daar hebben wij zelf de skills voor in huis. Net zoals eigen successen om van af te kijken. Inclusief een netwerk dat jou creatief en commercieel kan versterken. Alles staat immers in dienst van jouw communicatiedoel. Zie je de samenwerking zitten? Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en een goede voorbereiding. Bij voorkeur bespreken we jouw plan, onder het genot van een kop koffie of thee, bij jou of bij ons op kantoor. Mogen we contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek? Vul dan het formulier hieronder in!

  Interesse?

  Neem contact met mij op!

   Wij werken voor onder anderen: