29 augustus 2019 Claim Your Aim

Een akelige aandoening…

Sponsoring Christianson Syndrome Europe

Wat als je kind een aandoening heeft waar nog weinig over bekend is? Waar wereldwijd nog onvoldoende onderzoek naar verricht is. Het overkwam John en Monique. Ze zochten contact met lotgenoten over de hele wereld en riepen een stichting in het leven. Vanuit deze stichting benaderden zij Claim Your Aim voor hulp. We hielpen hen verder op weg met de ontwikkeling en gedeeltelijke sponsoring van een donatiewebsite, logo-restyle, nieuwsbrief-template en een awareness video.

Mensen bereiken

Er zijn wereldwijd relatief weinig kinderen die het Christianson Syndrome hebben. Mede hierdoor wordt er vanuit overheden weinig tot geen onderzoek gefinancierd. Om donateurs en onderzoekers in beweging te krijgen, is er allereerst bewustwording nodig. We ontwikkelden een website waarop alle nodige informatie over de aandoening te vinden is. Het bereiken van mensen was de volgende uitdaging. We hielpen John & Monique hiermee op weg door een video en nieuwsbrief-template voor ze te ontwikkelen.

"Duizend maal dank voor jullie tijd, moeite en de prachtige resultaten. We hebben een lange weg te gaan, maar het begin is er!"

Waar wil jij aandacht voor vragen?