Bedrijfsvideo laten maken?

Claim Your Aim bedenkt, filmt, produceert en promoot!

Wil jij een bedrijfsvideo laten maken? Smart thinking! Want video biedt de ideale manier om mensen op zowel inhoud als beleving te raken. Bij Claim Your Aim vertalen we verhalen naar boeiende beelden. Zo heeft bijvoorbeeld ook jouw bedrijf een eigen verhaal. Tijdens voorbereidende gesprekken ontdekken we samen hoe wij dit verhaal het best op de doelgroep over kunnen brengen. Ook daarin is video krachtig. Want met tekst, beeld, kleur en geluid prikkelen we meerdere zintuigen tegelijkertijd. Daardoor benutten we meerdere ingangen naar het geheugen van de kijker. Kortom, zo blijven jouw boodschap en bedrijfsnaam beter hangen. Mits er goed over nagedacht is uiteraard.

Onze werkwijze

Vrijwel iedere videoproductie bestaat uit drie onderdelen: het script, de opnames en de montage. Ter voorbereiding vullen we allereerst  samen deze vragenlijst in. Denk aan vragen omtrent het doel van de video, de doelgroep en gewenste uitstraling. Maar bijvoorbeeld ook de kanalen waarop je de video wilt promoten. Op basis daarvan stellen we vervolgens een script op. Hierin staan ten eerste alle benodigde shots, figuranten, apparatuur, locaties en attributen beschreven. Ten tweede een storyboard waarin we desgewenst alle scènes in de video alvast uit tekenen. En ten derde een draaiboek met daarin het tijdschema voor de opnamedag. Tijdens de opnames zorgen onze cameramannen, regisseuse en eventuele audio-assistenten ervoor dat alles verloopt zoals voorbereid. Tot slot zorgt onze videoproducer ervoor dat alle beelden gemonteerd en bewerkt worden; met een indrukwekkende bedrijfsvideo als resultaat.

Online offerte aanvragen

   

  Stap 1 van 5

  Wat is het doel van de video? *

  Wat voor soort video wil je laten maken? *


  * Heb je alle verplichte velden met een sterretje ingevuld? Klik dan op 'Volgende stap'.

   

  Stap 2 van 5

  Wat is het idee/verhaal achter de video? *

  Hoe zie jij (het verloop van) de video voor je? *

  Is er al een storyboard voor de video? *

  Zijn er figuranten nodig voor in de video? *


  * Heb je alle verplichte velden met een sterretje ingevuld? Klik dan op 'Volgende stap'.

   

   

  Stap 3 van 5

  Zijn er nog specifieke decors/materialen nodig voor de opnames? *

  Op hoeveel locaties moeten er opnames plaatsvinden? *

   


  * Heb je alle verplichte velden met een sterretje ingevuld? Klik dan op 'Volgende stap'.

   

   

  Stap 4 van 5

  Wanneer dient de opname/video gebruiksklaar te zijn? *
  Hoelang dient de video (ongeveer) te zijn? *

  * Heb je alle verplichte velden met een sterretje ingevuld? Klik dan op 'Volgende stap'.

   

   

  Laatste stap!

  * Heb je alle verplichte velden met een sterretje ingevuld? Klik dan op 'Verzenden'.

  Meer dan alleen videoproducties

  Als conceptbureau gaat Claim Your Aim desgewenst graag wat verder dan alleen ‘een video laten maken’. Ons team bevat namelijk niet alleen ervaren videoproducers, maar ook designers, web developers en marketeers. Daardoor bekijken we iedere uitdaging vanuit meerdere perspectieven. Aan de hand van ons eigen CYA-model verzorgen wij dan strategie, creatie en promotie. Desgewenst bedenken en creëren wij jouw bedrijfsvideo niet alleen, maar promoten we deze ook nog op de meest kansrijke kanalen.

  Ik kom graag met je in contact!

   Wij werken voor onder anderen: