Rijvo


Een wereld vol wooninspiratie en toonaangevende trendsetter in Noord-Holland.

Rijvo

Met een grootste passie voor alles wat met interieur te maken heeft, is Rijvo een bron van wooninspiratie voor veel inwoners van de Randstad. Vanuit vestigingen in Haarlem en Purmerend werken zij voor zowel de zakelijke als partuculiere markt. Met een groots magazijn, ruime showroom, interieurspecialisten en installateurs bieden zij woonklare opleveringen. Door continu te innoveren en mee te bewegen met behoeftes en trends, is Rijvo al jaren een sterke en toonaangevende partij.

Uitdaging / Aim

Begonnen als tegel(zet)bedrijf breidt Rijvo haar assortiment ieder jaar verder uit. De ambitie van het bedrijf is echter een one-stop-shop op het gebied van interieur. Van tegels, verf, stucwerk en andere vormen van vloer- en wandafwerking tot compleet ingerichte keukens, badkamers en andere leefruimtes. De bedoeling is dat de herkenbare "R" in de toekomst symbool staat voor alles wat met interieur te maken heeft. Een uitdaging die zij samen met Claim Your Aim aangaan.

Logo ontwerp Rijvo | by Claim Your Aim
Visitekaart ontwerp Rijvo | by Claim Your Aim
Briefpapier ontwerp Rijvo | by Claim Your Aim
Huisstijlhandboek ontwerp Rijvo | by Claim Your Aim
 Rijvo Social Media Beheer
Flyer ontwerp Rijvo | by Claim Your Aim
Roll-up banner ontwerp Rijvo | by Claim Your Aim

 

“A goal without a plan is just a wish!”

- Antoine de Saint-Exupery -

 

Slimme samenwerkingen

Wij spreken veel liever over samenwerkingspartners dan klanten en geloven met volle overtuiging in co-creatie. Door goed samen te werken kunnen doelen beter en sneller bereikt worden. Enkele voorgangers die met succes zo'n samenwerking zijn aangegaan:

De Boerinnen Kalender

EEN PROJECT VOOR ONS IN PETTO?

We laten ons graag uitdagen...

Kennismaken?