Boerinnen Kalender


Een initiatief dat wij in 2011 zelfstandig lanceerden en waar wij ieder jaar opnieuw met veel plezier aan werken.

Boerinnen Kalender

De Boerinnen Kalender is een eigen initiatief dat Claim Your Aim in 2011 lanceerde en sindsdien jaarlijks uitgeeft. Een jaarkalender die in het leven is geroepen om de agrarische sector positief te belichten. Ieder jaar weer geven honderden plattelandsmeiden zich op om een plekje op deze kalender te bemachtigen. Beeldschone boerendochters die trots zijn op hun agrarische afkomst en korte metten willen maken met onterechte vooroordelen en ongegronde kritiek. Dit voornemen wordt gelukkig ieder jaar weer toegejuicht door de lokale, regionale en landelijke media. Zo geniet De Boerinnen Kalender veel aandacht in kranten, magazines, op radio- en televisiestations.

Uitdaging / Aim

De grote uitdaging in dit project is het terugdringen van stereotyperingen over boerinnen. Er wordt, met name in de grote westerlijke steden, namelijk nog wel eens denigrerend gesproken over vrouwen van het platteland. Ze worden naar eigen zeggen regelmatig als "lomp, mannelijk en niet sexy" bestempeld. Voor ons de uitdaging om korte metten te maken met deze onterechte vooroordelen. En in onze optiek hebben wij sinds 2011 jaar in jaar uit het tegendeel bewezen. Om deze reden hebben we de lat hoger gelegd en willen we ons platform en het gerealiseerde landelijke bereik nu inzetten voor een positieve belichting van de complete agrarische sector.

 

/ Bij De Coen & Sander Show

 

/ Op TV MAX & Hallo Nederland

 

/ Op TV Drenthe

/ In Man Bijt Hond

 

/ Bij Piet's Weerbericht

 

/ Bij Harry Mens' Business Class

 

/ In Hart van Nederland

 

/ Op TV Oost

 

/ Op de Belgische televisie

 

 
 

 

“A goal without a plan is just a wish!”

- Antoine de Saint-Exupery -

 

Slimme samenwerkingen

Wij spreken veel liever over samenwerkingspartners dan klanten en geloven met volle overtuiging in co-creatie. Door goed samen te werken kunnen doelen beter en sneller bereikt worden. Enkele voorgangers die met succes zo'n samenwerking zijn aangegaan:

De Boerinnen Kalender

EEN PROJECT VOOR ONS IN PETTO?

We laten ons graag uitdagen...

Kennismaken?