GOALDIGGERS


Wij houden ervan om dingen gedaan te krijgen. Op creatieve wijze invulling te geven aan de weg hiernaartoe. Creatieve vakmensen. Uiteenlopende expertises. Gezamenlijke doelen. Afzonderlijk bijzonder en samen opvallend sterk; in het realiseren van interactie tussen mens, media en merk.

Mens

Team Claim Your Aim bestaat uit gepassioneerde vakmensen die elkaar met uiteenlopende vaardigheden uitstekend aanvullen. Wat ons verbindt, is de motivatie om dingen gedaan te krijgen. We zijn een hechte club creatievelingen die serieuze zaken willen doen in een gezellige en informele sfeer.

Creative goaldiggers


We noemen onszelf gekscherend wel eens "de familie Goaldigger" vanwege onze warme verstandhouding en ons gezamenlijk streven: communicatiedoelen realiseren! Ieder doel is een nieuwe uitdaging die alle teamleden met een eigen perspectief benaderen. Dit levert altijd de nodige inzichten op voor onze brainstorms waar de mooiste ideeën ontstaan. Van hieruit werken we intensief samen met en voor onze opdrachtgevers.

Bedrijf

Claim Your Aim is een communicatiebureau in Deventer met een sterke focus op marketing. Vanuit onze passie voor dit vakgebied en de (reclame)psychologie erachter helpen wij bedrijven bij het realiseren van communicatiedoelen. We voorzien bedrijven van zowel een marketingstrategie als de uitvoering ervan.

Oorsprong


Claim Your Aim is opgericht door Stef Bloo die in 2010 zijn diploma "Toegepaste communicatiewetenschap" behaalde aan de Universiteit Twente. Geïnspireerd door de vergaarde kennis ging hij gelijk aan de slag als ondernemer. Beginnend bij zijn interesse in reclamepsychologie en constante behoefte om mensen te helpen, was de missie van Claim Your Aim geboren: doelen realiseren op het gebied van marketingcommunicatie.

MERKWAARDIGE MENSEN


 • Stef Bloo

  Directeur

   

  Deze communicatiewetenschapper heeft in de loop der jaren zijn strepen verdiend in de wondere wereld van marketingcommunicatie. Zijn inlevingsvermogen, gedrevenheid, perfectionistische werkwijze en enthousiasme zorgen er regelmatig voor dat hij tot in de late uurtjes bezig is. Stef is als jonge directeur net zo gek op zijn werk als op zijn ijskoude vrijdagmiddagbiertje. En als de sfeer er goed in zit tijdens de vrijmibo haalt hij zijn lievelingsspel 'Stef Stuntpiloot' uit de kast, dat naar eigen zeggen naar hem is vernoemd. Hij stroomt over van ambitie en motivatie, dus dat betekent nog veel goeds voor de toekomst.

 • Fabienne Hilhorst

  Office Manager

   

  Als aanvoerder van het team zit ze bovenop alle lopende werkzaamheden. Naast de opwekkende espressochoc om 15:30 uur ziet Fabienne er met haar motiverende speeches op toe dat alle uren van de dag goed worden benut. Ze pakt alle taken op die op haar pad komen: van projectmanagement en administratie tot het vullen van websites en organiseren van evenementen. En ondertussen is ze zelfs haar grafische blik aan het verbreden. Zodra de telefoon gaat, verandert de stem van deze gezellige kletstante, gebruikt ze haar creatieve woordenschat, lult ze alles recht wat krom is en zorgt zij dat ze (altijd) haar zin krijgt. 

 • Joey F. van Riemsdijk

  Grafisch vormgever

   

  Joey leeft werkelijk zijn levensmotto na; work hard & stay humble. Zijn gedrevenheid, creativiteit en eigenzinnigheid leiden tot strakke en eigentijdse designs. Na twee stageperiodes bij Claim Your Aim doorlopen te hebben, hebben wij hem aan het team mogen toevoegen als senior grafisch vormgever. Tijdens het kickboxen, Joey zijn tweede passie, weet hij goed in te spelen op de acties van de tegenstander. En zo doet hij dat in positieve zin ook met de wensen van onze opdrachtgevers. Kritisch meedenken en de bal waar nodig terugkaatsen. Mede door zijn goede muzieksmaak en MC-kwaliteiten houdt hij het team gemotiveerd en zorgt hij ook voor de dagelijkse dosis humor. 

 • Douwe van der Mei

  Videoproducer

   

  Deze goedlachse vakidioot is een kunstenaar met beelden. De perfecte combinaties van muziek en beeld zorgen voor de mooiste videoproducties. Of het nou bedrijfspresentaties, commercials of videoclips zijn, Douwe geeft er altijd zijn eigen draai aan. Zijn eigenzinnigheid en eigenwijsheid maken samenwerken met hem regelmatig tot een behoorlijke uitdaging, maar resulteren te allen tijde in eigentijdse en unieke producties. Zijn humor, Oost-Indische doofheid en de ( naar zeggen) "georganiseerde rotzooi" op zijn bureau kenmerken hem binnen het team en zorgen voor memorabele momenten, zoals deze

 • Milan Scholtens

  Grafisch vormgever

   

  Milan is de man met de vele bijnamen (Mi-lan, Milanesie en Milanovic). Als junior grafisch vormgeving is hij de perfecte sidekick van Joey, zowel vaktechnisch als op humoristisch gebied. Deze nuchtere jongen wil zich breed ontwikkelen binnen het grafisch vakgebied. Van webdesign tot logo-ontwerp, werken met het volledige Adobe CS pakket en het aanpakken van zowel kleine en grote projecten. Wij zijn blij dat Milan ons op oproep basis ondersteunt. 

 • Marc Bos

  Stagiair grafische vormgeving
 

Slimme samenwerkingen

Wij spreken veel liever over samenwerkingspartners dan klanten en geloven met volle overtuiging in co-creatie. Door goed samen te werken kunnen doelen beter en sneller bereikt worden. Enkele voorgangers die met succes zo'n samenwerking zijn aangegaan:

De Boerinnen Kalender

EEN PROJECT VOOR ONS IN PETTO?

We laten ons graag uitdagen...

Kennismaken?